Фінальне змагання обласного етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3

/Files/images/1_svergunova/458346.jpg

21 квітня в Конотопі на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу відбулися фінальні змагання обласного етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед юнаків старшої та середньої вікової групи.

На баскетбольному майданчику зустрілися команди юнаків середньої вікової групи з Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7, Яблучненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великописарівського району, Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 та групі за перемогу боролися команди Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7, Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 та Олександрівської гімназії м. Суми.

Змагалися у двох групах за коловою системою.

У старшій віковій групі гра між командами Олександрівської гімназії м. Суми та Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 вирішила хто стане переможцем змагань і господарі майданчику вирвали перемогу, друге місце за командою Олександрівської гімназії, а третє місце за командою Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2.

У середній віковій групі переможця було складно передбачити, так як три команди набрали однакову кількість очок. При підрахунку забитих та пропущених м’ячів перше місце у команди Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7,

друге у Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11,

а третє місце у команди Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7.

Переможці і призери нагороджені грамотами та медалями, а команди — кубками
Кiлькiсть переглядiв: 513

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.