Тиждень правових знань

В рамках тижня правових знань відбулась зустріч учнів 7-их та 8-их класів з працівником поліції Волк Яною Олегівною. Учні прослухали лекцію на тему: «Профілактика правопорушень в учнівському середовищі» та переглянули відеофільм «Професія поліцейського».

/Files/images/1_dolya_alla_/gurki_narodnih_remesel/IMG_7043.JPG/Files/images/1_dolya_alla_/gurki_narodnih_remesel/IMG_7046.JPG/Files/images/1_dolya_alla_/gurki_narodnih_remesel/IMG_7054.JPG/Files/images/1_dolya_alla_/gurki_narodnih_remesel/IMG_7056.JPG

Також дітям 7-11 класів запропоновано переглянути правовиховний мультсеріал на сайті:

wym-1477044955318

Мультфільм спрямований на навчання молоді навичкам правильної взаємодії з правоохоронцями та охоплює найбільш розповсюджені ситуації, з якими може зіткнутися підліток у своєму спілкуванні з поліцією. Фільм нараховує 6 типових сюжетів: «Відчиніть! Поліція!», «Пред’яви паспорт! Виверни кишені!», «Терміново прийди до слідчого!», «Тебе затримано за адміністративне правопорушення!», «Поліцейська жорстокість». Про всі ці теми на власних цікавих прикладах розповідатимуть герої мультфільму – підліток Вась-Вась та його старша сестра Оленка. Фільм, в першу чергу, розрахований на підлітків 16–17 років, а також для всіх зацікавлених, хто хоче підвищити свою правову обізнаність у ситуаціях спілкування з правоохоронцями.

/Files/images/malyunki_/грамота 1 001.jpg/Files/images/malyunki_/грамота 1 003.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 542

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.