«Let’s do it, Ukraine!» в Шостці

20-21 жовтня 2016 року на базі Шосткинської МАН та ЦЕВ було проведено екологічне навчання на тему сортування відходів та економії енергоресурсів у повсякденному житті. Організатором проекту виступила громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» за підтримки генерального партнера – компанії «Фармак» та Шосткинської міської ради.

Тренінги проводилися як для дітей, так і для дорослих. Школярі нашої школи всупереч канікулам, охоче прийшли на навчання по екологічному споживанню. За рахунок «фанових» майстер-класів, діти не тільки навчилися розділяти сміття, правильно поводитися з електроенергією, а ще отримали від цього задоволення.

«Усі школи міста Шостки по закінченню 2-денного навчання отримали баки для сортування сміття і зможуть перейти на екологічне споживання вже сьогодні. – говорить президент громадської організації «Let’s do it, Ukraine!» Юлія Мархель.

Як зазначили організатори, метою проекту стало розвинути з дитинства любов до чистоти та навчити дітей правильно поводитися з відходами та електроенергією. Також, паралельно з навчанням дітей, пройшов тренінг серед органів місцевого самоврядування, громад, керівників ОСББ, управителів будинків, представників малого та середнього бізнесу – «Розвиток екологічних громад». На ньому учасників навчили заощаджувати кошти шляхом правильного ставлення до сміття та дотримання основних принципів енергоменеджменту.

«Ми завжди дізнаємося про нові технології із-за кордону, де екологічне виробництво стоїть в пріоритетах кожної компанії. – говорить директор з корпоративних зв’язків компанії «Фармак» Владислав Страшний. – Виступивши партнером екологічних тренінгів, ми сподіваюся, що наш досвід та теоретичні знання допоможуть громаді навчитися використовувати енергозбереження та правильно розділяти відходи, що зробить у майбутньому Шостку одним з екологічних міст України».

До проведення тренінгів було залучено спеціалістів з усієї України. За словами організаторів, цей проект став першим кроком для Шостки на шляху до чистого, екологічного майбутнього рідного міста.

/Files/images/12/0rIN2ub56eU.jpg/Files/images/12/c1kLmphiJmo.jpg/Files/images/12/dZldwKG0xo8.jpg/Files/images/12/I0LAVWhEip4.jpg/Files/images/12/tsVyG8ESym0.jpg /Files/images/12/ra5wI0hmA-Q.jpg/Files/images/12/9RDTndA1FvI.jpg/Files/images/12/Hqh_etoLQd0.jpg/Files/images/12/l7D0wJjIGlI.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 565

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.