"Екошкола"

ФОТОЗВІТ

З березня 2018 року в м. Шостка громадською організацією "Всеукраінський рух" спільно з ПАТ "Фармак" реалізується екологічний проект "Екошкола" направлений на формування еколргічноі культури у учнів.

З метою реалізаціі цього проекту в нашій школі була створена група лідерів учнівського самоврядування у складі учнів 9 В класу Хлус Тетяни, Дяглева Миколи, Савіновоі Юліі та учня 9 Б класу Кузьміна Микити. Герівником групи призначено вчителя географіі Бондаренко Н.В. 1-3 березня група разом із керівником відвідала тренінг проведений громадською організацією "Всеукраінський молодіжний рух" в м. Шостка, 2-4 квітня взяла участь в екскурсіі на ПАТ "Фармак" та відвідала пункт прийому вторинноі сировини.

З метою впровадження цього проекту в межах нашоі школи групою лідерів шкільного самоврядування було проведено низку заходів. Учні підготували та презентували повідомлення "Майбутнє планети в наших руках" для молодших школярів підготували та провели в школі збір макулатури, організували виставку малюнків "Вода - джерело життя".

/Files/images/bondarenko/IMG-3680d1b84c4a8d0904f20537ad6b4487-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 615

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.