ЯК СЕМИРІЧНІ «АЙТІШНИКИ» ЗДИВУВАЛИ КАНДИДАТА НАУК

Сьогодні вже розроблено електронні дидактичні посібники за участю улюблених героїв дитячих комп’ютерних ігор. У такій «казково-зірковій» компанії засвоєння навіть складного матеріалу проходить набагато швидше та викликає безліч позитивних емоцій.

Зараз триває робота над створенням спеціальних електронних програм з української мови, математики та інших дисциплін. Відвідування ІТ-класу співпало з уроком української мови. Другокласники засвоювали тему «Прикметник», виконуючи завдання на планшетах. Вчитель Лариса Левченко відзначає: «В ігровій формі ми повторюємо все, що необхідно. Так би я довго розповідала, що таке прикметник і як його знайти в реченні…

Сьогодні діти за 2 хвилини знайшли, показали і отримали вірний результат!».

Зараз малюки роблять перші спроби опанувати складну та дуже перспективну ІТ-грамотність, але вже встигли приємно здивувати навіть досвідчених «айтішників». Кандидат технічних наук, викладач Шосткинського інституту СУМДУ Олександр Андрусенко розводить руками: «У чомусь ці учні кращі від студентів… У студента доволі важко викликати бурхливі емоції, він спокійно виконує завдання. На кожному уроці у моїх малюків світяться від радості очі! Коли перший раз поставили перед учнями планшети, я побоювався, що доведеться довго пояснювати їм призначення кожної кнопки. Навіть дорослим іноді буває складно розібратися з сучасними електронними пристроями. Але ніяких проблем - дітки вже звикли та активно працюють з планшетами.»

/Files/images/it_klas/4.JPG/Files/images/it_klas/DSC00399.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.