2012-2013 навчальний рік

У жовтні 2013 р. у ШЗШ І-ІІІ ступенів №11 було проведено І (шкільний) етап олімпіад, а у листопаді 2013 р. учні брали участь у ІІ (міському) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, російської мови і літератури, історії, правознавства, математики, фізики, астрономії, хімії, біології, географії, інформаційних технологій, економіки, трудового навчання. Таким чином, у II етапі олімпіад узяли участь 40 учнів, що складає 13 відсотків від загальної кількості учнів 6-11 класів.

І місце зайняли 4 учні: Дудар Денис (7-В) з української мови та літератури (учитель Решітько С.П.), Мамчук Денис (11) з історії (учитель Двоскін Л.Ю.), Попело Артем (9-В) з технічної праці (учитель Гаєвий Ф.Ф.), Трубанова Анна (9-В) з обслуговуючої праці (учитель Гаєва Н.М.).

ІІ місце – 8 учнів: Басанець Євгеній (8-А) з української мови та літератури ( учитель Гарбуз В.В), Гук Анастасія (8-А) з української мови та літератури ( учитель Гарбуз В.В.), Дудар Денис (7-В) з математики (учитель Медвєдь Т.Г.), Попело Артем (9-В) з математики (учитель Медвєдь Т.Г.), Мамчук Денис (11) з географії ( учитель Вридник В.М.), Савченко Владислав (9-В) з технічної праці (учитель Гаєвий Ф.Ф.), Ліфиренко Максим (10) з технічної праці (учитель Гаєвий Ф.Ф.), Шумейко Валерія (7-Б) з хімії (учитель Ладинська Т.М.).

ІІІ місце – 12 учнів: Шумейко Валерія (7-Б) з математики (учитель Нікітіна Н.В.), Басанець Євгеній (8-А) з математики (учитель Медвєдь Т.Г.), Басанець Євгеній (8-А) з географії ( учитель Вридник В.М.), Ліфиренко Максим (10) з географії ( учитель Вридник В.М.), Пешевець Аліна (9-Б) з обслуговуючої праці (учитель Гаєва Н.М.), Афонченко Олександр (9-Б) з інформаційних технологій (учитель Соколик О.М.), Тутова Анастасія (9-А) з російської мови та літератури (учитель Кочанова Л.В.), Гук Анастасія (8-А) з біології (учитель Бойко І..В), Мамчук Денис (11) з астрономії ( учитель Козинець О.Г.), Шумейко Валерія (7-Б) з фізики (учитель Козинець О.Г.), Басанець Євгеній (8-А) з фізики (учитель Козинець О.Г.), Попело Артем (9-В) з хімії (учитель Ладинська Т.М.).

У цьому навчальному році в школі збільшилась кількість призерів на 10 учнів (з 14 до 24). Із 24 переможців 8 направлено для участі в III (обласному) етапі Всекураїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів: 3 учні рекомендовано до основного складу команди міста, а 5 учнів включено до резерву (торік із 7 брало участь четверо). Слід відзначити позитивну роботу вчителя української мови та літератури Решітько С.П., вчителя математики Нікітіної Н.В., вчителя інформатики Соколик О.М., вчителя біології Бойко І.В., вчителя російської мови та літератури Кочанової Л.В., вчителя історії Двоскіна Л.Ю. Вони підготували по одному переможцю. Вчитель української мови та літератури Гарбуз В.В., вчитель хімії Ладинська Т.М., вчитель обслуговуючої праці Гаєва Н.М. підготували по два переможця. По три переможця підготували вчитель фізики Козинець О.Г., вчитель технічної праці Гаєвий Ф.Ф., вчитель математики Медвєдь Т.Г., вчитель географії Вридник В.М.

Із року в рік готують переможців олімпіад з української мови та літератури вчителі Решітько С.П. і Гарбуз В.В., з математики вчитель Медвєдь Т.Г., з технічної праці вчитель Гаєвий Ф.Ф., з географії вчитель Вридник В.М.

Пишаємось вами!

Кiлькiсть переглядiв: 904

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.