Нові меблі

6-А клас потрапив у п'ятірку щасливчиків, котрі під час грудневого он-лайн голосування виграли комплект меблів для навчального кабінету. Тому хочемо подякувати всім, хто віддав свій голос за 6-А клас ЗОШ №11.

Меблі надійшли до школи минулого тижня, а сьогодні ми вже навчаємося за новими партами. Але цьому передувала напружена праця батьків, дітей, моя вихідного суботнього дня 11 лютого. Оскільки парти і столи були розподілені по частинах: окремо ніжки, кришки, сидіння, спинки, то, перш, ніж за них сісти, треба було їх скласти. І цю кропітку роботу майстерно виконали батьки і самі хлопці-шестикласники, які не гірше дорослих володіють гайковим ключем та шуруповертом.

І ось, нарешті: парти зібрані, клас прибраний і прикрашений, стрічка перев'язана. Діти заходять до класу, Раїса Олесандрівна перерізає стрічку, учні зручно вмощуються на гарненьких стільцях. Усі задоволені новими меблями, говорять, що парти та місця для сидіння дуже стильні і зручні, тому вчитися тепер будуть значно краще, ніж раніше. Всі разом ми дуже щасливі і висловлюємо величезну подяку меру міста Миколі Петровичу Нозі та начальнику управління освіти Шосткинської міської ради Наталії Олександрівні Сергейко за постійну турботу та чудові подарунки школярам міста.

/Files/images/6-ab/P1120475.JPG/Files/images/6-ab/P1120462.JPG/Files/images/6-ab/P1120465.JPG/Files/images/6-ab/P1120522.JPG/Files/images/6-ab/P1120499.JPG/Files/images/6-ab/P1120501.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 415

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.